ΝΕΑ

Αυτό το γνώριζες για τον Bryan Adams; 10 Facts για τη ζωή του!

Χρόνια Πολλά Bryan Adam!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Όσοι ξέρετε τον Bryan Adams, ξέρετε τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, καλή μουσική και ποιότητα. Μια φωνή που ακούμε από τα παιδικά μας χρόνια, και πλέον έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Φέτος μάλιστα, θα έχουμε και την ευκαιρία να τον δούμε από κοντά σε δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο.

Ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων, ο Bryan Adams έχει φτάσει στην κορυφή, και βρίσκεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ παγκοσμίως. Έχει πουλήσει σχεδόν 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, κλείνει τα 64 και εμείς μαθαίνουμε μερικές λεπτομέρειες της ζωής του που ίσως δεν γνωρίζαμε!

  1. Έχει ζήσει στην Πορτογαλία, την Αυστρία, το Ισραήλ και την Ιαπωνία, μέχρι πριν καν κλείσει τα 12 έτη.
  1. Το "(Everything I Do) I Do It For You", το έγραψε σε λιγότερο από 1 ώρα για την ταινία, Robin Hood: Prince of Thieves το 1991.
  1. Το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο ήταν το 1978, με αμοιβή…1 ευρώ!
  1. Το “Summer of ‘69” μιλάει για το πώς είναι το σεξ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τον αριθμό στον τίτλο να μην αναφέρεται σε χρονολογία.
  1. Το "Reckless", κυκλοφόρησε επίτηδες στα 25α γενέθλια του και κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα, μόνο στον Καναδά.
  1. Ήταν πολύ καλός φίλος με την Amy Winehouse. Την είχε βοηθήσει με τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
  1. Είναι και φωτογράφος τον ελεύθερο του χρόνο. Μια από τις φωτογραφίες του από την Βασίλισσα Ελισάβετ έχει χρησιμοποιηθεί σε Καναδική σφραγίδα.

queen elisabeth

  1. Έχει πουλήσει περισσότερα από 70 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, έχει 15 βραβεία Grammy, 20 βραβεία Juno και βρίσκεται στο Hall Of Fame του Καναδά.
  1. Δεν τελείωσε το Λύκειο για να κυνηγήσει τα όνειρα του.
  1. Είναι Vegan από το 1989. "Σταμάτησα να τρώω κρέας και ψάρια όταν ήμουν 28 ετών και από τότε δεν κοίταξα ποτέ πίσω".

bryan adams