ΝΕΑ

Madonna: Η μεγάλη επιστροφή στη σκηνή!

Η περιοδεία που περιμέναμε όσο καμία άλλη, έφτασε και η Madonna επέστρεψε στη σκηνή, με μια βραδιά που θα αφήσει εποχή. Δίνοντας ένα ξεχωριστό show στο Λονδίνο, η Βασίλισσα της ποπ, ξεκίνησε την Celebration Tour με το «Nothing Really Matters», ενώ στη συνέχεια μάγεψε το κοινό με επιτυχίες όπως το «Everybody», το «Like a Prayer» και το «Into the Groove».

Στο show που διήρκησε 2 ώρες, η Madonna, άλλαξε πολλά κοστούμια, ενδυμασίες, ενώ η 65χρονη σταρ εμφανίστηκε και με εσώρουχα στη σκηνή.

Παρά την σοβαρή περιπέτεια υγείας της, που την ανάγκασε το καλοκαίρι να αναβάλλει την περιοδεία, η Madonna ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τα τραγούδια της, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την προηγούμενη συναυλία, σαν να μην αρρώστησε ποτέ, με αγάπη γι' αυτό που κάνει.

Η Madonna μέσα από την συναυλία της βρήκε την ευκαιρία να γιορτάσει και τα 27α γενέθλια της κόρης της Λούρδη, καλώντας το κοινό να της ευχηθεί "Χρόνια Πολλά". Εκτός από τα γενέθλια της Λούρδη, η τραγουδίστρια απέτισε φόρο τιμής στον καλό της φίλο και σημαντικό καλλιτέχνη, Michael Jackson με ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα.