ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή του Robbie Williams στο Netflix!

Ένα από τα αυθεντικά αγόρια της ποπ της δεκαετίας του 1990, ο Robbie Williams έχει, πλέον, το δικό του ντοκιμαντέρ στο Netflix!

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα από το Netflix, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του αγαπημένου μας Williams, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Νοεμβρίου.

Η σειρά περιγράφεται ως μια «αφιλτράριστη, σε βάθος εξέταση ενός παγκόσμιου ειδώλου που θα περιηγηθεί στο πως είναι να βρίσκεσαι στο προσκήνιο για περισσότερα από 30 χρόνια». Το έργο θα καλύψει τον έντονο έλεγχο των μέσων ενημέρωσης που αντιμετώπισε ο Williams, καθώς και τον θαυμασμό, τον εθισμό, τους επαγγελματικούς και προσωπικούς χωρισμούς, τις επανασυνδέσεις, την ανάρρωση και τον αντίκτυπο που είχαν στην ψυχική του υγεία.

Όπως αποκάλυψε Netflix πριν από μερικούς μήνες, το ντοκιμαντέρ είναι μια -χωρίς σενάριο- σειρά για το πρώην μέλος των Take That. Ο Asif Kapadia, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ για την ταινία της Amy Winehouse, θα βρίσκεται πίσω από την εκτελεστική παραγωγή, ενώ ο Joe Pearlman, σκηνοθετεί.

Η σειρά φέρεται να περιλαμβάνει αρχειακό υλικό 25 ετών που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς και αποκλειστική εικόνα στη προσωπική ζωή του Williams.