ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι από το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της Cher!

Τα πρώτα κρύα έκανα την εμφάνιση τους και εμείς μπαίνουμε σε χειμερινό και -μεταξύ μας- Χριστουγεννιάτικο mood. Η Cher έρχεται σήμερα και να βάζει το δικό της λιθαράκι, κυκλοφορώντας το πρώτο τραγούδι από το νέο της Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, “Christmas”.

Το άκρως γιορτινό “DJ Play a Christmas Song”, φέρει την υπογραφή της Sara Hudson και κυκλοφορεί από την Cobalt Music/Warner Music Greece με την υποστήριξη του Easy 97.2.

Το “Christmas” κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου, ηχογραφήθηκε κυρίως στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο, ενώ η παραγωγή έγινε από τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Cher, Mark Taylor.

Το μαγικό, αυτό, άλμπουμ εκτός από νέες κυκλοφορίες, περιλμαβάνει και αγαπημένα κλασικά τραγούδια. Η Cher συνεργάζεται με τον θρυλικό Stevie Wonder για το "What Christmas Means To Me", αλλα και με την Darlene Love για το "Christmas (Baby Please Come Home)". Μάλιστα, η Darlene ηχογράφησε για πρώτη φορά το τραγούδι με τον Phil Spector, ενώ η 17χρονη Cher έκανε φωνητικά.

«Κάθε φορά που ακούω αυτή τη φυσαρμόνικα, είμαι ξανά έφηβη. Είναι ένα προσωπικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα να ηχογραφήσω αυτό το τραγούδι με τον Stevie», λέει η ίδια για το προσωπικό της αγαπημένο "What Christmas Means To Me".

Δύο τραγούδια που, επίσης, ξεχώρισαν είναι η απροσδόκητη συνεργασία με τον Tyga σε ένα ακόμη τραγούδι της Sara Hudson που ονομάζεται "Drop Top Sleigh Ride" σε παραγωγή των Alexander Edwards, Mike Crook και Ryan OG. Το δεύτερο δεν είναι άλλο από το "Angels in the Snow" της Cher, ενώ θα αγαπήσουμε ιδιαίτερα το "Put A Little Holiday In Your Heart " με την Cyndi Lauper.

«Ποτέ δεν το λέω αυτό για τους δικούς μου δίσκους, αλλά είμαι πραγματικά περήφανη για αυτόν. Είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά σημεία της καριέρας μου», σχολίασε η Cher για το πολυαναμενόμενο “Christmas”, που κυκλοφορεί από την Cobalt Music/Warner Music Greece με την υποστήριξη του Easy 97.2.

Αυτά είναι τα τραγούδια του “Christmas”:

  1.   DJ Play A Christmas Song 
    
  1.   What Christmas Means To Me (with Stevie Wonder) 
    
  1.   Run Run Rudolph 
    
  1.   Christmas (Baby, Please Come Home) [with Darlene Love] 
    
  1.   Angels In The Snow 
    
  1.   Home (with Michael Bublé) 
    
  1.   Drop Top Sleigh Ride (with Tyga) 
    
  1.   Please Come Home For Christmas 
    
  1.   I Like Christmas 
    
  1. Christmas Ain’t Christmas Without You
  1. Santa Baby
  1. Put A Little Holiday In Your Heart (with Cyndi Lauper)
  1. This Will Be Our Year