ΝΕΑ

Οι Maneskin επιστρέφουν με νέα μοναδική έκδοση του album "Rush"

Οι μοναδικοί Måneskin ανακοίνωσαν την φρέσκια νέα έκδοση του επιτυχημένου #1 album ‘RUSH!’, η οποία θα έχει τον τίτλο ‘RUSH! (ARE U COMING?)’ και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου μέσω της Panik Records/Sony Music. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει το single ‘Honey (Are U Coming?)’ Καθώς και τα ολοκαίνουργια ‘Valentine’, ‘Off My Face’, ‘The Driver’ και ‘Trastevere’. Ακόμη, η νέα έκδοση έρχεται με ανανεωμένο εξώφυλλο και θα είναι διαθέσιμη ψηφιακά σε CD και βινύλιο.

Το ‘RUSH!’ κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, ενώ σκάρφαλωσε στην κορυφή των charts σε 15 χώρες και στο Top 5 άλλων 20 χωρών. Tο album έχει ξεπεράσει τα 1.4 δισεκατομμύρια album streams, φτάνοντας το 1 δισεκατομμύριο streams μόνο από το Spotify, κάνοντας την μπάντα να ξεπεράσει τα 9.2 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

maneskin

Παράλληλα, το group αυτή την περίοδο συνεχίζει την περιοδεία του ‘RUSH! World Tour’, η οποία περιλαμβάνει ακόμη σταθμούς σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Ιαπωνία, Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία όπου και θα βρεθούν για πρώτη φορά μέχρι σήμερα.

Το 'RUSH! (Are U Coming)' θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά αλλά και σε εκδόσεις CD Standard, CD Deluxe (Το οποίο περιλαμβάνει το “LOUD KIDS JOURNAL”, ένα μοναδικό βιβλίο με φωτογραφίες 152 σελίδων που έχουν συγκεντρωθεί από θαυμαστές), διπλό μαύρο βινύλιο, διπλό SPLATTER βινύλιο και διπλό TRANSPARENT βινύλιο.