ΝΕΑ

Robbie Williams: Θα κάνει το ντεμπούτο του στο Metaverse

Στον Robbie Williams, από ότι φαίνεται του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα και να εξελίσσεται συνεχώς. Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ανακοίνωσε το ντεπούτο του στο Metaverse.

Η εισόδος του Williams στο Web3 είναι μια συνεργασία με την πλατφόρμα lifestyle metaverse, LightCycle, η οποία είναι μια εικονική πόλη με στοιχεία τέχνης, ταινιών, gaming, μουσικής, μόδας, αθλητισμού, ακινήτων και καταστημάτων.

Με αφορμή τα 25 χρόνια της καριέρας του Robbie, θα δημιουργηθεί μια συναυλία σχεδιασμένη ως μια τρισδιάστατη εμπειρία στο metaverse και θα πραγματοποιηθεί στην εικονική πόλη. Η συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους.

robbie williams

«Το να παραμένω συνδεδεμένος με τους θαυμαστές μου ήταν πάντα σημαντικό για μένα. Με γοητεύει ο χώρος του Web3 – είναι γεμάτος δημιουργικότητα και εντυπωσιακές δυνατότητες. Είναι επίσης μια μεγάλη νέα αγορά για την ανακάλυψη μουσικής. Ως καλλιτέχνης, πάντα ψάχνω τρόπους για να προωχωρήσω μπροστά, οπότε αυτό είναι το τέλειο επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι» τόνισε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το Variety.