ΝΕΑ

Νικηφόρος: «Κόντεψα να κάνω οικογένεια, αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει»

Ο Νικηφόρος παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», μιλώντας τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, αρχικά έκανε μία αναφορά στον Νίνο, με τον οποίο και τραγουδάει μαζί αυτήν την περιόδο, αλλά και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, εκφράζοντας την επιθυμία του για μελλοντική συνεργασία.

«Ο Νίνο είναι ένας καλλιτέχνης που μου άρεσε από πολύ μικρό παιδί. Τον αγαπούσα καλλιτεχνικά και τώρα τον αγαπώ και σαν άνθρωπο. Θα ήθελα να μου έγραφε τραγούδι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης»

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Νικηφόρος δήλωσε:

«Όταν θέλεις και έχεις διάθεση, βρίσκεις χρόνο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που σε κάνουν χαρούμενο. Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για εμένα. Κόντεψα να κάνω οικογένεια, αλλά όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Ήμουν σε μια σχέση που οδηγούσε στον γάμο. Άρα, δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο»

Τέλος, αποκάλυψε ότι του έχουν γίνει διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις και συγκεκριμένα είπε:

«Μου έχουν γίνει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις για να συμμετάσχω σαν παίκτης σε κάποιο παιχνίδι όπως το "Dancing with the Stars", αλλά όταν δεν είναι ο τομέας μου, που είναι η μουσική, πιστεύω ότι δεν θα ήμουν καλός σε αυτό».