ΝΕΑ

Travis Scott: Ανακρίθηκε σχετικά με το θανατηφόρο περιστατικό στο Astroworld

Δύο χρόνια μετά την τραγωδία στη συναυλία του στο Astroworld, ο Travis Scott ανακρίθηκε για αρκετές ώρες τη Δευτέρα, σε μια κατάθεση που έδωσε και σχετίζεται με τις εκατοντάδες αγωγές που κατατέθηκαν εναντίον του.

Ο ράπερ, ανακρίθηκε για περίπου 8 ώρες στο Houston, όπως δήλωσαν άνθρωποι που ήταν παρόντες στη διαδικασία της κατάθεσης.

«Η κατάθεση του Travis Scott είναι τυπική νομική διαδικασία. Αυτό που δεν είναι τυπικό είναι ο τρόπος με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να εστιάζουν σε αυτόν, παρά το γεγονός ότι έχει απαλλαγεί από κάθε αδίκημα από εκτεταμένες κυβερνητικές έρευνες, μεταξύ άλλων και από το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ted Anastasiou, εκπρόσωπος του Scott.

«Ο Travis συνεργάζεται πλήρως με τη νομική διαδικασία, ενώ εξακολουθεί να παραμένει αφοσιωμένος στην περιοδεία του για την υποστήριξη του άλμπουμ "Utopia", που σπάει ρεκόρ, και στις φιλανθρωπικές του προσπάθειες για την υποστήριξη κοινοτήτων που βρίσκονται σε κίνδυνο», πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε πως τον Νοέμβριο του 2021, 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε συναυλία του Scott, με τον ράπερ να κατηγορείται για αμέλεια από τους θεατές.