ΝΕΑ

NSYNC: Reunion μετά από δέκα χρόνια στη σκηνή των MTV VMA'S!

Η βραδιά των MTV VMA'S ήταν γεμάτη εκπλήξεις. Από το φόρεμα φτιαγμένο από κοκαλάκια της Cardi B, στην εμφάνιση της Shakira, η απονομή των βραβείων φέτος ήταν απλά μαγευτική. Την μεγαλύτερη έκπληξη, ωστόσο, το show μας την αποκάλυψε στην αρχή όταν ανέβηκαν στην σκηνή οι μοναδικοί NSYNC για να δώσουν βραβείο στην Taylor Swift.

Το συγκρότημα βρέθηκε πρώτη φορά μαζί, τουλάχιστον επίσημα, μετά από 10 χρόνια. Φέτος οι αγαπημένοι μας, Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Chris Kirkpatrick και Joey Fatone έκλεισαν 20 χρόνια από την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία Best Pop Video για το Bye Bye Bye Bye.

“Πριν από περισσότερα από 20 χρόνια ήμασταν εδώ όταν κερδίσαμε το βραβείο Best Pop Video για το Bye Bye Bye Bye“, δήλωσε ο Chasez. “Ήταν το πρώτο μας VMA και σήμαινε τα πάντα για εμάς.” “Αυτό το βραβείο επικύρωσε τη σκληρή δουλειά μας”, πρόσθεσε ο Kirkpatrick, πριν ανακοινώσει την φετινή νικήτρια της κατηγορίας.

Η Swift ανέβηκε στη σκηνή και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά της που τους έβλεπε μαζί. “Δεν τα πάω καλά που στρέφομαι από αυτό σε αυτό” είπε. “Είχα τις κούκλες σας. Κάνετε κάτι; Τι θα συμβεί τώρα; Θα κάνουν κάτι και πρέπει να ξέρω τι είναι αυτό”, λέει η Swift μεγαλώνοντας τις φήμες για νέο project από το συγκρότημα.