ΝΕΑ

Η Diana Ross τραγουδάει το "Happy Birthday" στη Beyoncé κατά τη διάρκεια της συναυλίας της

Η συναυλία του "Renaissance World Tour" της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες, έμοιαζε περισσότερο με βραβεία, με τόσους διάσημους που παρευρέθηκαν για να γιορτάσουν τα 42α γενέθλιά της Beyoncé. Φυσικά, εκείνη που ξεχώρισε ήταν η Diana Ross, η οποία τραγούδησε το «Happy Birthday» στην τραγουδίστρια με τη βοήθεια του κοινού.

Η 79χρονη θρυλική τραγουδίστροα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή μπροστά σε 60.000 θαυμαστές της Renaissance World Tour, μια περιοδεία που περιλαμβάνει το «Love Hangover» ως ενδιάμεσο τραγούδι. Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1976.

Συνήθως, οι τραγουδιστές της Queen Bey είναι εκείνοι που κάνουν τη μετάβαση μεταξύ των τραγουδιών, αλλά αυτή τη φορά, η ίδια η Ross ήταν εκείνη που ερμήνευσε το κομμάτι της.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το "Ain't No Mountain High Enough" αγκαλιά με τη Ross, γεμάτη δάκρυα.

Μεταξύ των 60.000 τραγουδιστών του «Happy Birthday» ήταν η Adele, η Lizzo, η Katy Perry, η Normani, ο Brandy, ο Chris Rock, η Kim Kardashian, ο Justin και η Hailey Bieber, η Zendaya και ο Tom Holland αλλά και το νέο ζευγάρι της showbiz, Timothée Chalamet και Kylie Jenner.