ΝΕΑ

Dua Lipa: Γνώρισε τον Romain Gavras στους γονείς της

Η Dua Lipa και ο Romain Gavras είναι το πιο hot ζευγάρι της showbiz και εμείς χαιρόμαστε να διαβάζουμε τα νέα τους για διακοπές, δημόσιες εμφανίσεις αλλά και την ζωή τους.

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, με την τραγουδίστρια να συστήνει τον Gavras στους γονείς της. Η Dua και ο Romain απόλαυσαν ένα δείπνο στο εστιατόρια Juntos House στην Ίμπιζα με τους γονείς της τραγουδίστριας, Anesa και Dukagjin.

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες φαίνεται απόλυτα ερωτευμένο, ενώ και οι δύο δεν σταματούν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

“Η Dua και ο Romain γνωρίζονται αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Το ζευγάρι γνώρισε ο ένας τον στενό κύκλο του άλλου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και έχουν πολλά κοινά. Η Dua γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να βρει κάποιον που να καταλαβαίνει τον κλάδο της. Αισθάνεται ότι ο Romain το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι.”, είχε δηλώσει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη The Sun.