ΝΕΑ

Η Καλομοίρα αποθεώθηκε στην Νέα Υόρκη

Η Καλομοίρα τραγούδησε στις 26 Αυγούστου στο Blue Dream Summer Gala, αφού προσκλήθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Father Alex Karloutsos, εκ μέρους της εκκλησίας Greek Orthodox, για τους σκοπούς του Diabetes Research Institute και του Project Purple, για την καταπολέμηση του καρκίνου στο πάγκρεας.

Η αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια, αποθεώθηκε από το κοινό της, όταν εμφανίστηκε και ερμήνευσε τις επιτυχίες της, ελληνικά και ξένα τραγούδια, κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν και να χορεύουν στους ρυθμούς της..

Στην sold out εμφάνισή της, βρέθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας, σημαντικές προσωπικότητες των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Η ίδια μάλιστα, ανήρτησε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φωτογραφίες από την βραδιά και έγραψε:

«Μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη..για μια ζωή! Η ελληνική διασπορά είναι πέρα ​​από τεράστια, εντυπωσιακή, γεμάτη έμπνευση και θετική ενέργεια! Σας ευχαριστώ που με είχατε στο Blue Dream Gala και υποστηρίζετε όλοι μαζί τον μεγάλο σκοπό αυτής της εκδήλωσης. Νιώθω ταπεινή από την τεράστια αγάπη που μου δείξατε και όπως με αγκαλιάσατε»