ΝΕΑ

Madonna: Μιλάει για την υιοθεσία των δίδυμων κοριτσιών της και μας συγκινεί!

Μπορεί η Madonna να είχε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας τον Ιούνιο, όμως αυτό δεν την σταμάτησε από το να γιορτάσει τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών της Stella και Estere που έγινα 11 ετών.

Η διάσημη μητέρα, γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της με ένα γλυκό βίντεο στα social media που γράφει:

«Είναι πράγματι ένας τρελός κόσμος στον οποίο ζούμε. Και πού θα ήμασταν χωρίς την αθωότητα και τη φαντασία των παιδιών μας να μας θυμίζει ότι η Μαγεία είναι παντού γύρω μας και όλα είναι πιθανά! Χρόνια πολλά στην Estere και τη Stella Mwale!! Τα πιο μαγικά δίδυμα στον κόσμο!!».

«Ο χρόνος είναι μια σκληρή ερωμένη που μας αφήνει με τις αναμνήσεις που ποτέ ξανά δε θα τις ξαναζήσουμε. Μόνο να προσπαθούμε απεγνωσμένα να τις θυμόμαστε».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην πρώτη μέρα που συνάντησε τα κορίτσια της λέγοντας πως: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που σας συναντήσαμε στο Machinji. Τα μάτια σας είχαν όλον τον κόσμο μέσα τους. Κατά μια έννοια…. είμαστε όλοι εκτοπισμένα παιδιά, ψάχνουμε για σύνδεση, για αγάπη. Ψάχνουμε για ένα σπίτι που είναι τελικά ο εαυτός μας! Zikomo», ενώ κατέληξε με τη λέξη «Ευχαριστώ».