ΝΕΑ

Jamie Foxx: "Αρχίζω και αισθάνομαι ξανά ο εαυτός μου"

Μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του που έκανε τους συγγενείς του να ανησυχούν ότι δεν θα τα καταφέρει, ο Jamie Foxx νιώθει ήδη καλύτερα και έτοιμος να "πατήσει ξανά στα πόδια του".

Ο διάσημος ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να ανεβάσει στα social media ένα κείμενο, στο οποίο μιλάει για την υγεία του αλλά και πόσο ευγνώμων νιώθει που άφησε πίσω του αυτή τη περιπέτεια, ενώ ευχαριστεί όσους ήταν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα.

«Κοιτάτε έναν άνθρωπο που είναι ευγνώμων… επιτέλους αρχίζω να αισθάνομαι ξανά ο εαυτός μου… ήταν ένα απροσδόκητο σκοτεινό ταξίδι… αλλά μπορώ να δω το φως… Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι άπλωσαν το χέρι και έστειλαν ευχές και προσευχές… έχω πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω… απλά δεν ξέρετε πόσο πολύ σήμαινε… Θα σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά… και αν δεν το ξέρατε… Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ… όλη μέρα, κάθε μέρα…», έγραψε.

«Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πώς με επανέφερε», είχε πει. «Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ» τόνισε και πρόσθεσε ότι «Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία [ή] τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω», κατέληξε, ενώ τόνισε στο τέλος πως θεωρεί πως η αδελφή και η κόρη του, του "έσωσαν τη ζωή".

Ο ηθοποιός τον Απρίλιο αισθάνθηκε μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων την νέας του ταινίας, μια αδιαθεσία που θα τον κρατούσε τελικά στο νοσοκομείο για πολλές μέρες, χωρίς να δίνεται κάποια αιτιολογία.