ΝΕΑ

Η Olivia Rodrigo κυκλοφορεί το music video του "Bad Idea Right?" και το Tik Tok πήρε φωτιά!

Η Olivia Rodrigo τα τελευταία τρία χρόνια είναι το απόλυτα It-Girl με τα τραγούδια της να γίνονται σε μερικές ημέρες τεράστιες επιτυχίες. Η τραγουδίστρια-φαινόμενο που είναι μόλις 20 ετών έχει κάνει τους χρήστες του Tik Tok να παραμιλούν και να κάνουν viral τον κάθε στίχο από τα νέα της τραγούδια.

Η Rodrigo κυκλοφόρησε το δεύτερο single από το επερχόμενο της άλμπουμ "Guts". Το "Bad Idea Right?" συνοδεύεται από το απόλυτα νεανικό και μοντέρνο music video στο οποίο βλέπουμε αναφορές στο "GLEE" -μια σειρά που λατρεύει η Olivia- αλλά και στον πρώην της Joshua Basset, ωστόσο, το δεύτερο παραμένει ακόμη μια τεράστια φήμη.

Το τραγούδι έχει rock στοιχεία, ενώ παραμένει στους ίδιους τόνους με το "Brutal", από το πρώτο της άλμπουμ, "Sour". Φυσικά, όπως και όλα τα τραγούδια της Rodrigo, το "Bad Idea Right?", έχει γίνει viral στο Tik Tok από νέους που μοιράζονται τις εμπειρίες τους με πρώην ή και φίλους που θα ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω. Υπάρχει καλύτερο promo για το τραγούδι;

Το βίντεο μάλιστα έχει κάνει τόση επιτυχία από το trend της πλατφόρμας που έχει ήδη χαρίσει στην τραγουδίστρια σχεδόν 8 εκατομμύρια views στο Youtube σε λίγες μέρες.