ΝΕΑ

Η Jukebooks καλωσορίζει τις Εκδόσεις Bell!

Οι Εκδόσεις BELL δημιούργησαν το 1982 την πρώτη σειρά βιβλίων pocket, τα γνωστά BELL Best Seller και είναι ο εκδοτικός οίκος που γνώρισε στους Έλληνες σπουδαίους συγγραφείς με παγκόσμια ακτινοβολία: από τον John le Carré, μέχρι τον Thomas Harris και τη Harper Lee.

Πάρα πολλά από τα πιο επιτυχημένα σύγχρονα βιβλία κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα από τις εκδόσεις BELL, όπως "Η Σιωπή των Αμνών", "Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια", "Ο Γατόπαρδος", "Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας", ενώ από το 2016 οι Εκδόσεις BELL μπήκαν δυναμικά και στο χώρο της ελληνικής μυθιστοριογραφίας.

bell

Σήμερα, στα BELL Best Seller, εκδίδονται δημοφιλείς σειρές αστυνομικής λογοτεχνίας ξένων και Ελλήνων συγγραφέων, που θεωρούνται από τις καλύτερες του είδους, ενώ όλα τα υπόλοιπα βιβλία των Εκδόσεων BELL καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας –από περιπέτειες, ψυχολογικά θρίλερ και τρόμου, μέχρι κοινωνικά, ιστορικά και μυστηρίου.

"Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε ακόμα ένα σημαντικό Ελληνικό εκδοτικό οίκο και σας προτείνουμε να ακούσετε τους πρώτους τίτλους του που είναι ήδη στη συλλογή", αναφέρει το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η Jukebooks.

Μπορείτε να μπείτε στο site της Jukebooks και να ακούσετε με τις φωνές των μοναδικών εκφωνητών, το αγαπημένο σας βιβλίο και όχι μόνο.