ΝΕΑ

Madonna: Ξεκίνησε τις πρόβες για την περιοδεία που γιορτάζει την πολυετή καριέρα της!

Λίγους μήνες μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η Madonna φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της και να εργάζεται σκληρά για την επερχόμενη περιοδεία της που θα γιορτάζει την πολυετή καριέρα της.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο Page Six, η υγεία της έχει βελτιωθεί αρκετά, ωστόσο, η ίδια χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επανέλθει πλήρως στην Madonna που είχαμε συνηθίσει.

«Όχι μόνο έχει νοικιάσει τον χώρο στη Νέα Υόρκη, αλλά κι έναν ακόμα στο Λονδίνο για την τελευταία εβδομάδα των προβών τζενεράλε. Κανονικά την τελευταία εβδομάδα, θα ήθελε να προετοιμάζεται στον χώρο που θα εμφανιστεί. Αλλά λόγω της επιστροφής των Blink-182, η ομάδα της δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον χώρο μέχρι και την τελευταία ημέρα», εξηγεί το άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας σχετικά με τις πρόβες.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο η τραγουδίστρια είχε νοσηλευτεί στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη, με την υγεία της Madonna να κρέμεται από μια κλωστή. Φυσικά, επειδή μιλάμε για μια «βασίλισσα» δεν θα άφηνε μια λοίμωξη να την «διαλύσει» και φρόντισε σε 2 μήνες όχι μόνο να ανακάμψει αλλά να ξεκινήσει και πρόβες για την πολυναναμενόμενη περιοδεία της.