ΝΕΑ

Travis Scott: Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία του στις Πυραμίδες της Γκίζας

Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία του Travis Scott στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο. Οι Αιγυπτιακές αρχές προχώρησαν στην ανάκληση της άδειας της Live Nation που υποστηρίζει τον καλλιτέχνη, να πραγματοποιήσει τη συναυλία στις Πυραμίδες. Η Live Nation Middle East επιβεβαιώνει με τη σειρά της την ακύρωση της συναυλίας, με τους θαυμαστές ήδη να δηλώνουν απογοητευμένοι.

«Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία “Utopia” που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο έχει ακυρωθεί», ανέφερε η εταιρεία στο Twitter.

«Δυστυχώς, παρά τις καλύτερες προσπάθειες, λόγω σύνθετων ζητημάτων στην παραγωγή, η συναυλία δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στην έρημο. Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η είδηση είναι απογοητευτική και δεν είναι το αποτέλεσμα που ήθελε κανείς μας», πρόσθεσε.

travis scott, google

Η εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναφερθεί σε "προβλήματα της παραγωγής" που ενδεχομένως να ακύρωναν το show. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από τις Αιγυπτιακές αρχές, ο λόγος της ακύρωσης είναι πως η μουσική του Travis Scott, «ερχόταν σε αντίθεση με την πολιτιστική ταυτότητα του αιγυπτιακού λαού».