ΝΕΑ

Andrew Ridgeley: «Δεν ζήλεψε ποτέ» τον George Michael για την επιτυχία του μετά τους Wham!

Ο Andrew Ridgeley μιλάει στο podcast «Table Manners» της Jessie Ware για την επιτυχία του George Michael μετά τους Wham!. Όπως είπε, δεν ζήλεψε ποτέ την επιτυχία του φίλου του μετά τη διάλυση του ντουέτου.

«Ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν εξίσου γενναιόδωρος μαζί μου με πολλούς τρόπους και η αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον ήταν γνήσια και διαρκής. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να του κρατάω κακία, όχι εναντίον του», διευκρίνισε ο Ridgeley.

«Και όταν φάνηκε ότι το ταλέντο του εξελισσόταν πραγματικά και ότι ήταν ένα ταλέντο εξαιρετικών διαστάσεων, το οποίο έγινε αρκετά νωρίς, κυριολεκτικά έβγαλε το “Wham Rap!” από την τσέπη του», συνέχισε.

Οι δυο τους ήταν παιδικοί φίλοι, ενώ ξεκίνησαν μαζί τη καριέρα τους στη μουσική. Από την αρχή, ήταν πολλοί δεμένοι και όπως είπε ο μουσικός του λείπει πολύ ο φίλος του, όπως τον ήξερε πάντα.

Wham!

«Σου λείπει κάθε φίλος. Ήμουν πολύ τυχερός, δεν έχω χάσει πολλούς φίλους ή πολλούς συναδέλφους», είπε.

«Είχαμε έναν πολύ στενό δεσμό, μόνο στο σχολείο δημιουργείς πραγματικά τέτοιου είδους δεσμό, όταν είστε βυθισμένοι ο ένας στον άλλον με τόσο έντονο τρόπο», συνέχισε.

«Μαθαίνετε μαζί, παίζετε μαζί, είστε εντελώς απορροφημένοι ο ένας από τον άλλον και αυτό κάναμε. Δεν έχεις αυτή την ευκαιρία αργότερα στη ζωή σου», τόνισε για τη σχέση τους.