ΝΕΑ

Τριαντάφυλλος σε Βανέσα Αδαμοπούλου: «Πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση;»

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη, το πρωί της Τρίτης 25/07, στην εκπομπή «Καλοκαιράκι Yes», με οικοδεσπότες τον Τριαντάφυλλο, την Μαριάντα Πιερίδη και την Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων, για την καθημερινότητα με τον γιο της, τη συνεπιμέλεια με τον Ιωάννη Παπαζήση και τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς κι εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευτυχώς! Ευχαριστούμε πάρα πολύ»

Ο παρουσιαστής, Τριαντάφυλλος, φάνηκε να μην γνώριζε, ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της καλεσμένης του, και τότε της απευθύνθηκε, λέγοντάς της:

«Ρε συ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;».

Ενοχλημένη η Βανέσα Αδαμοπούλου, απάντησε:

«Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος! Θα πει η Μαριάντα ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»

«Εγώ είμαι ο εαυτός μου. Αγάπη μου είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε» , εξήγησε ο Τριαντάφυλλος**.**

Δείτε το βίντεο: