ΝΕΑ

Shakira: Δεύτερη έρευνα σε βάρος της για φοροδιαφυγή στην Ισπανία

Η Shakira συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μόνο που αυτή τη φορά δεν σχετίζεται με κάποιο τραγούδι ή κάποια πιθανή σχέση.

Σύμφωνα με τις αρχές, η πασίγνωστη τραγουδίστρια πρόκειται να παραπεμφθεί για δεύτερη φορά σε δίκη για φοροδιαφυγή στην Ισπανία. Οι εισαγγελικές αρχές, μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα ζήτησαν έρευνα για πιθανές φορολογικές παραβάσεις που φέρεται να διέπραξε η Κολομβιανή τραγουδίστρια το 2018.

«Το δικαστήριο υπ’ αριθμόν 2 του δήμου Esplugues de Llobregat κίνησε διαδικασία μετά από καταγγελία που κατέθεσαν οι εισαγγελείς κατά της τραγουδίστριας Shakira για δύο ύποπτα φορολογικά αδικήματα που αντιστοιχούν στις φορολογικές δηλώσεις της για το 2018», δήλωσε εκπρόσωπος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καταλονίας.

shakira

Η τραγουδίστρια έχει κατηγορεί και στο παρελθόν για χρέη στο δημόσιο καθώς όπως φαίνεται δεν πλήρωνε τους φόρους που της αναλογούσαν από το 2012 ως το 2014.

Η νέα έρευνα για τη Shakira θα διεξαχθεί σε δικαστήριο του Esplugues de Llobregat, το ίδιο δικαστήριο που ξεκίνησε την προηγούμενη έρευνα. Η Shakira μέχρι στιγμής αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία, μια στάση που είχε κρατήσει και την προηγούμενη φορά και όπως φαίνεται έπιασε τόπο.