ΝΕΑ

Η Μπέττυ Μαγγίρα από το Open στον Ant1

Η Μπέττυ Μαγγίρα έβαλε οριστικό τέλος στη συνεργασία της με το OPEN, έπειτα από την ολοκλήρωση της σεζόν της εκπομπής της, "Ποιος είναι πρωινιάτικα;".

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δούμε την αγαπημένη μας παρουσιάστρια σε δική της εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τον σταθμό, οι λεπτομέρειες του προγράμματος, αλλά και τα άτομα που θα βρίσκονται μαζί της.

Η ίδια, μάλιστα, αναρτώντας, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα τρέιλερ της εκπομπής της, έκανε ένα απολογισμό της σεζόν που πέρασε και συγκεριμένα έγραψε:

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δική σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου… τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!!! Ήταν η χαλάρωση μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια …».

Το επόμενο διάστημα, ο ANT1 θα εκδώσει δελτίο Τύπου, για νεότερες πληροφορίες.