ΝΕΑ

ΑΝΤ1: Το νέο πρόγραμμα για την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024! Όσα θα δούμε!

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε εκπροσώπους των Media σε μία ενημερωτική συνάντηση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, τη σεζόν 2023- 2024.

Για άλλη μία χρονιά, ο ΑΝΤ1 έχει σχεδιάσει, με έμπνευση και δημιουργικότητα, ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, που έχει στο επίκεντρό του τον τηλεθεατή και το οποίο χαρακτηρίζει η ποιότητα και η σύγχρονη ματιά.

Αξιόπιστη ενημέρωση, αυθεντική ψυχαγωγία, δυνατή μυθοπλασία και κορυφαία αθλητικά γεγονότα, συνθέτουν την εικόνα της τηλεοπτικής πρότασης του ΑΝΤ1, για τη νέα σεζόν.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την ομιλία του Γιώργου Λεβέντη, MD ΑΝΤ1 TV, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ANTENNA STUDIOS – ANTENNA GROUP, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Πιστεύουμε πως ανταποκρίνεται τόσο στις απαιτήσεις των τηλεθεατών όσο και στις ανάγκες της αγοράς. Τη νέα σεζόν, ο ΑΝΤ1 κάνει μια δυναμική επιστροφή στη μυθοπλασία με μεγάλες παραγωγές, σύγχρονες ιστορίες και μια πλειάδα εξαιρετικών δημιουργών, ηθοποιών και συντελεστών. Στην Ψυχαγωγία, πέρα από τα αγαπημένα πρόσωπα και τις επιτυχημένες εκπομπές, εμπλουτίζουμε το πρόγραμμά μας με νέες παραγωγές και την ενισχύουμε με νέα πρόσωπα. Και σαφώς, σε μια σεζόν με δυο εκλογικές αναμετρήσεις, η ενημέρωση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του ΑΝΤ1».

Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr