ΝΕΑ

Η απάντηση του Bryan Adams μετά τη συντριβή του θαυμαστή στη σκηνή για να πάρει το μικρόφωνο

Ο Bryan Adams έδωσε μια χαλαρή απάντηση όταν ένας θαυμαστής εισέβαλε στην ερμηνεία του και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Summer Of 69».

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συναυλίας του στο Salt Lake City της Utah, ο Adams τραγουδούσε την επιτυχία του 1984 όταν ένας θαυμαστής αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή και να πάρει το μικρόφωνο από τον τραγουδιστή.

Ο Καναδός hitmaker έκανε πίσω για να αφήσει τον θαυμαστή να τραγουδήσει την εισαγωγή του «Summer Of 69». Κατάφερε να γράψει τη δεύτερη σειρά των στίχων του τραγουδιού, «Bought it at the five and dime / played until,», πριν παρασυρθεί από την ασφάλεια

Ο Adams έμεινε αμέτοχος και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε ο θαυμαστής, ολοκληρώνοντας τον στίχο. Μπήκε στο Instagram για να δημοσιεύσει ένα βίντεο από την αλληλεπίδραση με τη λεζάντα: «Μερικές φορές απλά πρέπει να γελάσεις».

Οι θαυμαστές πήγαν στην ενότητα σχολίων για να επαινέσουν τον επαγγελματισμό του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια του περιστατικού με ένα άτομο να λέει: «Ήμουν εκεί! Τι τρελή στιγμή! Πρέπει να θαυμάσετε τον επαγγελματισμό του Bryan. Απλώς έκανε ένα βήμα πίσω, άφησε τους τρελούς να είναι τρελοί, άφησε τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους και συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί ΤΙΠΟΤΑ».

Η Αμερικανίδα Supermodel Linda Evangelista σχολίασε επίσης: «Γέλασες μαζί μου με τον ίδιο τρόπο όταν προσπάθησα ανεπιτυχώς να πλησιάσω τη σκηνή σου». Άλλοι celebrities που άφησαν σχόλια περιλαμβάνουν τον Questlove που επαίνεσε τον Adams με ένα "ΝΑΙ!" και ο Pierre Bouvier του Simple Plan που είπε «Freakin epic!».

Αν και ο Adams δεν τραυματίστηκε από ένα ιπτάμενο αντικείμενο που πέταξε ένας θαυμαστής, υπήρξε μια περίεργη εισροή θεατών που διέκοψαν τις συναυλίες.

Η τραγουδίστρια Bebe Rexha χτυπήθηκε πρόσφατα στο κεφάλι από ένα τηλέφωνο θαυμαστή και χρειάστηκε ράμματα. Ο Pink έμεινε έκπληκτη από έναν θαυμαστή που πέταξε τις στάχτες της μητέρας τους στη σκηνή στο BST Hyde Park (και αργότερα μια ρόδα τυριού), και ο Lil Nas X έπρεπε να σταματήσει προσωρινά ένα σόου το Σαββατοκύριακο όταν ένας θαυμαστής πέταξε ένα σεξουαλικό παιχνίδι στη σκηνή.

Πληροφορίες από ΝΜΕ