ΝΕΑ

Το «Oppenheimer» περιλαμβάνει σκηνές με το cast να είναι γυμνό

Από τον Ιάσονα Παπαδάκη

Ο Murphy υποδύεται τον επιστήμονα J. Robert Oppenheimer, γνωστό ως «πατέρας της ατομικής βόμβας», στην επερχόμενη ταινία του Christopher Nolan.

Ο σταρ του Oppenheimer, Cillian Murphy, μίλησε για τις σεξουαλικές σκηνές της επερχόμενης ταινίας, αποκαλύπτοντας ότι περιλαμβάνει "παρατεταμένο πλήρες γυμνό" από το βασικό καστ.

Στην επερχόμενη ταινία του Christopher Nolan, ο Murphy υποδύεται τον επιστήμονα J. Robert Oppenheimer, ο οποίος θεωρείται ο «πατέρας της ατομικής βόμβας» για τον ρόλο του στο Manhattan Project. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου 2023.

Ο Νόλαν είχε περιγράψει στο παρελθόν την ταινία ως «είδος ταινίας τρόμου» και είχε αναφερθεί σε λίγα μέρη της πλοκής της, και ο Murphy έχει πλέον ρίξει περισσότερο φως σε μια συγκεκριμένη πτυχή της ταινίας.

cilian murphy

Τώρα, σε μια νέα συνέντευξη στον The Guardian, αποκαλύφθηκε ότι η ταινία περιλαμβάνει «παρατεταμένες σκηνές που είμαστε γυμνοί» από το αστέρι των Peaky Blinders και την πρώην αρραβωνιαστικιά του στην ταινία, Florence Pugh, αν και ο Murphy είπε: «Είμαι υπό αυστηρή οδηγίες να μην μιλήσω για τίποτα περεταίρω».

Συζητώντας τα «τεστ χημείας» πριν από κάποιες σκηνές με τη σύζυγό του στην οθόνη, Emily Blunt, τις οποίες περιγράφει ως «πολύ σκληρές», ο Murphy πρόσθεσε: «Έβαλαν δύο ηθοποιούς σε ένα δωμάτιο για να δουν αν υπάρχει κάποια σπίθα και έχουν όλους τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη σε ένα τραπέζι παρακολουθώντας. Δεν ξέρω ποια μέτρηση χρησιμοποιούν, και φαίνεται τόσο εξωφρενικά ανόητο, αλλά μερικές φορές καταλαβαίνετε μια χημεία και κανείς δεν ξέρει γιατί.

«Μπορείς να είσαι αμέσως ευάλωτος και ανοιχτός και να δοκιμάσεις πράγματα. Υπήρχαν στιγμές που θυμάμαι ότι έλεγα: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό αν δεν ήμουν μαζί σου».

«Μερικοί άνθρωποι εγκαταλείπουν την ταινία εντελώς συντετριμμένοι», είπε ο Νόλαν για τις πρώτες προβολές του Oppenheimer σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Wired.

«Δεν μπορούν να μιλήσουν. Εννοώ ότι υπάρχει ένα στοιχείο φόβου που υπάρχει στην ιστορία και εκεί στα υπόβαθρα. Αλλά η αγάπη των χαρακτήρων, η αγάπη για τις σχέσεις, είναι όσο δυνατή όσο έχω κάνει ποτέ».

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Είναι μια έντονη εμπειρία γιατί είναι μια έντονη ιστορία. Το έδειξα πρόσφατα σε έναν σκηνοθέτη που είπε ότι είναι μια ταινία τρόμου. Δεν διαφωνώ."

Το Oppenheimer θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Nolan, με διάρκεια τρεις ώρες. Θα είναι επίσης η πρώτη ταινία του σκηνοθέτη με βαθμολογία R μετά το Insomnia του 2002.

Πρόσφατα είπε επίσης ότι υπάρχει μια «ενδιαφέρουσα σχέση» μεταξύ του τέλους του Oppenheimer και της ταινίας του 2011 Inception.

Άλλα μέλη του καστ στο Oppenheimer περιλαμβάνουν τους Robert Downey Jr., Matt Damon, Benny Safdie, Josh Hartnett, Michael Angarano και Jack Quaid.

Πληροφορίες από το ΝΜΕ