ΝΕΑ

Το συγκινητικό βίντεο της Καλομοίρας και της Λουίζας Πυριόχου

Με αφορμή τον τελικό του "Just The 2 Of Us", που έρχεται αυτό το Σάββατο στον Alpha, το διαγωνιζόμενο ζευγάρι, Καλομοίρα και η Λουίζα Πυριόχου, πόσταραν ένα κοινό video στους λογαριασμούς τους, στο Instagram, θυμίζοντάς μας, κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές τους στο show και στο backstage.

Οι δυό τους, φάνηκε να "δέθηκαν" πολύ, σε αυτόν τον διαγωνισμό, όχι μόνο από την "χημεία" και την καλή συνεργασία, που βλέπαμε να έχουν σε κάθε τους act, αλλά και από τα λόγια της Καλομοίρας, κάτω από την χθεσινή της ανάρτηση.

Συγεκριμένα, έγραψε:

"Τόσες υπέροχες στιγμές μαζί σου Λουίζα μου @louizapyriohouguy ♥️ σε ένιωσα από την πρώτη μας αγκαλιά, όταν ήμουν έκπληξη για σένα… το πως δέχθηκες το τσάι που σου έφερα😅😅😅 τα γέλια μας, οι συζητήσεις μας, οι ατέλειωτες πρόβες, όλα όσα μοιραστήκαμε πάνω και κάτω από τη σκηνή! Είσαι τεράστιο ταλέντο!!! Αξίζεις τα καλύτερα! Είμαι περήφανη coach σου και είμαι βέβαιη θα συνεχίζεις να ξεχωρίζεις σε ό,τι επιλέγεις να κανείς!! Σου αξίζει❤️ You are my angel ❤️ Αυτό το Σάββατο είναι η κορύφωση της σκληρής δουλειάς που έχεις κάνει όλους αυτούς τους μήνες και που όλοι αναγνωρίζουν σε σένα…Θα ειμαι δίπλα σου και καλώ όλους μα οοοολουσσσσς να σε στηρίξουν με την ψήφο τους!! Τη δικαιούσαι!! Πάμε δυνατά Σάββατο βράδυ τελικός @j2us_gr 🙌"

Δείτε το βίντεο: