ΝΕΑ

Ringo Starr: «Στο μυαλό μου είμαι 27» δηλώνει ο σταρ λίγο πριν κλείσει τα 83!

«Τίποτα δεν με κάνει να αισθάνομαι μεγάλος», μας λέει ο Ringo Starr λίγες μέρες πριν κλείσει τα 83 έτη. Ο σταρ των Beatles θυμάται την αρχή του συγκροτήματος, όταν άνοιξαν το show της Helen Shapiro. Μας περιγράφει τι του έκανε εντύπωση από τη συζήτηση που είχε στο διάλειμμα με την μπάντα της Shapiro.

«Μιλούσα στην μπάντα και τους είπα: “Λοιπόν, πόσο χρονών είστε;”. Και ο τύπος είπε: “Είμαι 40”. “40; Και συνεχίζεις να το κάνεις;”. Δεν το ήξερα! Είναι πολύ μακρινό. Αλλά αυτό μου έμεινε για πάντα στο μυαλό», είπε ο Ringo Starr στο People.

Με την περιοδεία της All-Starr Band να συνεχίζεται και κυκλοφορία μια σειράς EP, ο Starr μας λέει πως νιώθει το ίδιο νέος, όσο στην αρχή των Beatles. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

«Τίποτα δεν με κάνει να αισθάνομαι μεγάλος. Στο μυαλό μου, είμαι 27 ετών, Η σοφία είναι μία βαριά λέξη. Το γεγονός ότι μεγαλώνεις είναι αυτό που συμβαίνει, και προσπαθείς να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο», ανέφερε.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, ο "Σταρ" προετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλια του με την ετήσια εκδήλωση «Peace & Love», κατά τη διάρκεια της οποίας ενθαρρύνει όλους τους θαυμαστές του να στείλουν ένα κύμα ειρήνης και αγάπης σε όλο τον κόσμο, με το hashtag #peaceandlove στα social media.