ΝΕΑ

Το «We Don’t Talk Anymore» των Charlie Puth και Selena Gomez έφτασε τα 3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube

Ο Charlie Puth, μπορεί να βρίσκεται στη μέση μιας περιοδείας, και η Selena Gomez, μπορεί να απολαμβάνει ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια της χρονιάς με το remix της "Calm Down" της Rema, αλλά οι δύο υποψήφιοι για Grammy ποπ σταρ, εξακολουθούν να καρπώνονται τα οφέλη του "We Don't Talk Anymore», το ντουέτο τους το 2016.

Το μουσικό βίντεο για το "We Don't Talk Anymore" έχει ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το ντουέτο ήταν το τρίτο ραδιοφωνικό σινγκλ από το ντεμπούτο άλμπουμ του Puth το 2016, Nine Track Mind, το οποίο έφτασε στο Νο. 6 του Billboard 200.Τον Δεκέμβριο του 2018, μόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του μουσικού βίντεο, "We Don' t Talk Anymore” ξεπέρασε το όριο των 2 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

Άλλα αξιοσημείωτα μουσικά βίντεο, που έχουν φτάσει στο ορόσημο των 3 δισεκατομμυρίων είναι το "Shake It Off" της Taylor Swift, το "Sorry" του Justin Bieber, το "Roar" της Katy Perry και το "See You Again" του Puth (με τον Wiz Khalifa), το οποίο έχει περισσότερες από 5,9 δισεκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα.

Ο Puth έχει κερδίσει τέσσερις κορυφαίες 10 επιτυχίες στο Billboard Hot 100, συμπεριλαμβανομένων των "Attention" (Νο. 5) και "We Don't Talk Anymore" (Νο. 9).

Στο Billboard 200, ο καταξιωμένος τραγουδιστής, έχει κερδίσει τρία συνεχόμενα άλμπουμ στο top 10. Η Γκόμεζ έχει κερδίσει εννέα κορυφαίες 10 επιτυχίες στο Hot 100, συμπεριλαμβανομένου, του «Lose You to Love Me» του 2019. Το Rare, το τρίτο σόλο στούντιο άλμπουμ της Γκόμεζ, ήταν το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 2020 και έφτασε στην κορυφή του Billboard 200.