ΝΕΑ

Η Rihanna γιορτάζει την ιστορία του Spotify "Wit No New Album"

Η τραγουδίστρια του "Don't Stop the Music" είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που έχει 10 τραγούδια που αγγίζουν το 1 δισεκατομμύριο streams.

Η Rihanna σίγουρα δεν έχει ξεχάσει ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες μουσικές καλλιτέχνες όλων των εποχών, και ούτε θα πρέπει να το κάνουν οι θαυμαστές της.

Η νικήτρια Grammy, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram ένα γραφικό με το τελευταίο της επίτευγμα, που έσπασε το ρεκόρ στο Spotify.

Την 1η Ιουλίου, η Rihanna έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που είχε 10 τραγούδια που έφτασαν το ένα δισεκατομμύριο streams, στην ιστορία του Spotify.

Η Rihanna δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη τη συνέχεια του τελευταίου στούντιο άλμπουμ της, το Billboard 200 του 2016, το κορυφαίο Anti. Αν και η Riri περιμένει τους θαυμαστές της για το άλμπουμ, έχει επιστρέψει στη μουσική σε μικρές δόσεις.

Πέρυσι κυκλοφόρησε δύο τραγούδια για τους Black Panther: Wakanda Forever soundtrack: "Born Again" και "Lift Me Up", που έφτασε στο Νο. 2 του Billboard Hot 100 και κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Νωρίτερα φέτος, η τραγουδίστρια, ήταν στο Super Bowl Halftime Show, το οποίο περιελάμβανε μια αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Τα τραγούδια της Rihanna,που έχουν σπάσει το ρεκόρ streams στο Spotify είναι τα "Diamonds", "We Found Love" (με τον Calvin Harris), "Love on the Brain", "Stay" (με τον Mikky Ekko), "This Is What You Came For" (με τον Calvin Harris), "Needed Me", "Four Five Seconds" (με τους Kanye West & Paul McCartney), "Work" (με τον Drake), "Umbrella" (με τον Jay-Z) και "Love the Way You Lie" (με τον Eminem).