ΝΕΑ

Dolly Parton: "Δεν ενδιαφέρομαι να έχω ένα ολόγραμμα AI τύπου ABBA"

Η Ντόλι Πάρτον είπε ότι δεν της αρέσει η ιδέα να έχει το δικό της ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, επειδή δεν θέλει να αφήσει την ψυχή της στη Γη, όπως δήλωσε.

Η Parton ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, εάν θα σκεφτόταν ποτέ να δημιουργήσει μια εκπομπή χρησιμοποιώντας ένα ολόγραμμα του εαυτού της, στο στυλ της τρέχουσας εκπομπής Voyage των ABBA.

«Νομίζω ότι έχω αφήσει μια μεγάλη δουλειά πίσω μου», είπε. «Πρέπει να αποφασίσω με πόσα από αυτά τα πράγματα υψηλής τεχνολογίας θέλω να ασχοληθώ, γιατί δεν θέλω να αφήσω την ψυχή μου εδώ σε αυτή τη γη. Νομίζω ότι με μερικά από αυτά τα πράγματα θα μείνω εδώ για πάντα… Θα είμαι τριγύρω, θα βρούμε τρόπους να με κρατήσουμε εδώ».

dolly parton

Αστειεύτηκε επίσης ότι «τα πάντα» πάνω της, συμπεριλαμβανομένης της «όποιας νοημοσύνης» ήταν ούτως ή άλλως τεχνητά.

Η τραγουδίστρια, μίλησε λεπτομερώς, για το επερχόμενο του άλμπουμ της «Rockstar», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Εξήγησε ότι ήθελε τον Μικ Τζάγκερ να εμφανιστεί στο άλμπουμ της, καθώς ο σύζυγός της Καρλ Ντιν τον «αγαπά».

«Ήθελα να τραγουδήσει στο “Satisfaction”, αλλά ήθελε κάτι νέο και διαφορετικό, για το οποίο δεν τον κατηγορώ γι’ αυτό, θα το τραγουδήσω με τους Pink και Brandi Carlile».

Αποκάλυψε, ακόμα, ότι το άλμπουμ το εμπνεύστηκε από την εισαγωγή της στο Rock And Roll Hall Of Fame το 2022.

Τον περασμένο μήνα, ο Parton μοιράστηκε το «Bygones», ένα νέο τραγούδι με τον Rob Halford των Judas Priest και τον Nikki Sixx . Το «Rockstar» πρόκειται να περιλαμβάνει εννέα πρωτότυπα τραγούδια και 21 διασκευές.