ΝΕΑ

Η Sarah Jessica Parker μετανιώνει που δεν έκανε αισθητικές επεμβάσεις!

Κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης της στο “The Howard Stern Show”, η Sarah Jessica Parker μίλησε για την ηλικία της και πως νιώθει που μεγαλώνει. Όπως είπε, έχει μετανιώσει που δεν έκανε κάποια αισθητική επέμβαση όταν ήταν νεότερη, ενώ τόνισε πως νιώθει αρκετά όμορφα με τον εαυτό της όπως είναι.

“Ειλικρινά νομίζω ότι έχασα το λίφτινγκ προσώπου, το παλιομοδίτικο, το καλό, που κάνεις όταν είσαι 44 ετών“, είπε. Φυσικά, όπως είπε όσο και να έχει συνηθίσει την εικόνα της, ο καθρέφτης δεν είναι ένα αντικείμενο που της αρέσει ιδιαίτερα, στο σπίτι της.

“Εννοώ, είμαι ευπαρουσίαστη. Δεν μου αρέσει πραγματικά να κοιτάζω τον εαυτό μου. Θέλω να πω, νομίζω ότι είμαι μια χαρά. Ρωτάω τους ανθρώπους αν είναι πολύ αργά. Οι άνθρωποι θα έλεγαν: Λοιπόν, όχι μόνο φαίνεσαι ξεκούραστη, αλλά μοιάζεις με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο”, τόνισε.

Στη συνέχεια, υποστήριξε τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει τις επεμβάσεις, ακόμη και αν εκείνη δεν βρίσκεται ανάμεσα τους. “Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτή την επιλογή γιατί δίνεται τόση μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση, ειδικά και κυρίως στις γυναίκες. Ακόμα και πέρυσι, όταν βγήκαμε στον αέρα με τη νέα σεζόν του “And Just Like That…”, υπήρχαν τόσα πολλά και ατελείωτα άρθρα για τη γήρανση και την αξιοπρεπή γήρανση και τα μαλλιά της Sarah Jessica είναι γκρίζα”.

Εμείς θα πούμε ότι η ομορφιά και η γοητεία, δεν έχουν ηλικία!