ΝΕΑ

Οι Pharrell & Jay-Z έπαιξαν στο ανδρικό σόου μόδας Louis Vuitton 2024

Οι τιτάνες της hip-hop, Pharell Williams και Jay Z ερμήνευσαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους στο λανσάρισμα της πρώτης συλλογής του Pharrell στην Louis Vuitton.

Σε μια καριέρα γεμάτη εμβληματικές στιγμές, ο Pharrell Williams πρόσθεσε ένα ακόμη επίτευγμα στον εκτενή κατάλογο των επιτευγμάτων του. Αυτή τη φορά, έφερε μαζί του τον φίλο, συνεργάτη του και 24 φορές νικητή Grammy Jay-Z για να τον γιορτάσει με μια εμφάνιση στην πρόσφατη Ανδρική Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή επίδειξη μόδας της Louis Vuitton 2024, όπου έκανε το ντεμπούτο του την πρώτη του συλλογή για τα ανδρικά ρούχα του διάσημου οίκου μόδας.

Για να γιορτάσει τη νέα συλλογή του Pharrell, ο Jay-Z ήρθε μαζί με τον τραγουδιστή του "Happy" στη σκηνή για μια παράσταση στο Pont Neuf στο Παρίσι. Εκτός από την ερμηνεία ορισμένων από τα δικά του κομμάτια - συμπεριλαμβανομένων των RIAA Diamond "N--s In Paris" και "F-kwithmeyouknowigotit" - ο Jay-Z και ο Pharrell παρέδωσαν ένα συνδυασμό από δύο από τις μεγαλύτερες συνεργασίες τους: "I Just Wanna Love You (Give It 2 Me)" και "Frontin." (Το 2003, το "Frontin'" ανέβηκε στην κορυφή του Νο. 5 στο Billboard Hot 100. Τρία χρόνια πριν, "I Just Wanna Love You (Give It 2 Me)” έφτασε στο Νο. 11.)

«Κυρίες και κύριοι, ο δημιουργικός διευθυντής της LV σε αυτό το κτίριο!» Ο Jay-Z διακηρύσσει καθώς παρουσιάζει τον Pharrell στο βίντεο που μοιράστηκε η Louis Vuitton στη σελίδα του στο YouTube την Κυριακή (25 Ιουνίου).

Τον Φεβρουάριο, η Louis Vuitton ανακοίνωσε ότι ο Pharrell θα διαδεχόταν τον Virgil Abloh ως νέος δημιουργικός διευθυντής ανδρών του οίκου μόδας μετά το θάνατο του αγαπημένου σχεδιαστή το 2021. Στις 20 Ιουνίου, ο υποψήφιος για Όσκαρ έκανε επίσημα το ντεμπούτο του με την εντυπωσιακή νέα συλλογή του. Το ντεμπούτο του Pharrell στο Louis Vuitton προσέλκυσε μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Beyoncé, Zendaya, Rihanna, A$AP Rocky και Jay-Z. Η Rihanna έχει επίσης δουλέψει και ως μοντέλο για μια σειρά φωτογραφιών καμπάνιας του οίκου.

Ο Pharrell έχει κερδίσει τέσσερις Νο. 1 στα τσαρτ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του "Money Maker" με τον Ludacris και του hit 12 εβδομάδων "Blurred Lines" με τους Robin Thicke & T.I. Και τα δύο σόλο στούντιο άλμπουμ του — το In My Mind (Νο. 3) του 2006 και το G I R L (Νο. 2) του 2014 — έχουν φτάσει στην πρώτη πεντάδα του Billboard 200.

Πληροφορίες από το Billboard