ΝΕΑ

Οι High Flying Birds του Noel Gallagher πρόκειται να κάνουν μια συναυλία για να γιορτάσουν τα 15α γενέθλια του Absolute Radio

Ο πρώην κιθαρίστας των Oasis θα εμφανιστεί στο O2 Academy Bournemouth τη Δευτέρα 31 Ιουλίου και η συναυλία που θα ηχογραφηθεί και θα μεταδοθεί αργότερα φέτος στο πλαίσιο των εορτασμών γενεθλίων του ραδιοφωνικού σταθμού.

Το αποκλειστικό σόου ανακοινώθηκε στο The Dave Berry Breakfast Show το πρωί της Τρίτης (27.06.23).

Ο Berry είπε: "Τον έχετε δει σε αρένα [Wembley], τον έχετε δει σε χωράφι [Knebworth], αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Noel και από κοντά αυτό το καλοκαίρι. Το Absolute Radio ξέρει πώς να στήνει συναυλίες και αυτό το σόου δεν θα είναι εξαίρεση».

Οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Noel, 56 ετών, και το συγκρότημα του να ερμηνεύουν τραγούδια από το νέο του άλμπουμ «Council Skies», που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα, και τα all-time-classics των θρυλικών Oasis .

noel gallagher

Το τέταρτο σόλο LP του Noel περιλαμβάνει τα single «Pretty Boy», «Easy Now» και «Council Skies».

Τα εισιτήρια για το σόου του Noel Gallagher's High Flying Birds του Ιουλίου κοστίζουν κοντά στα 80€ συμπεριλαμβανομένων των τελών κράτησης και πωλούνται από αυτήν την Παρασκευή (30.06.23)

Πληροφορίες από το music-news.com