ΝΕΑ

Ο frontman των Stereophonics, Kelly Jones έχει πολύ μουσική να γράψει ακόμα!

Ο τραγουδιστής των Stereophonics Kelly Jones δεν έχει «σχέδια να επιβραδύνει» και έχει ορκιστεί ότι έχει πολύ περισσότερη μουσική να φτιάξει.

Ο 49χρονος τραγουδιστής/τραγουδοποιός – που έχει τον Colby, 18 και την Misty, 12 από την πρώην σύντροφό του, σχεδιάστρια μόδας Rebecca Walters, και δύο παιδιά, τον Riley, 6 και τον Marley, 3, με τη σύζυγο του, παραγωγό του MTV, Jakki Healy. , 42 – λέει ότι το να είναι μπαμπάς δεν τον επιβραδύνει καθώς είναι εξίσου αποφασισμένος να συνεχίσει να κυνηγήσει το μουσικό του όνειρο.

Πρόσφατα, η Kelly ξεκίνησε ένα νέο side project Far From Saints με τους Αμερικανούς μουσικούς Patty Lynn και Dwight Baker των The Wind and The Wave και το τρίο κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους τον περασμένο Μάρτιο.

kelly jones

Μιλώντας στη στήλη Wired της εφημερίδας Daily Star, είπε: «Δεν νομίζω ότι θέλω να επιβραδύνω ακόμα.

«Αν μη τι άλλο, είμαι απογοητευμένος που δεν μπορώ να έχω όσα θέλω στη ζωή μου. Επειδή είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών και υπάρχουν τόσες πολλές ευθύνες στη ζωή μου, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ισορροπίας.

«Ξέρω τι θέλω να κάνω. Θα καταφέρω ποτέ να τα κάνω όλα; δεν ξέρω πραγματικά.

«Αλλά ότι ξεκίνησα να το κάνω, με τον Patty, με κάνει να νιώθω καλά. Δουλεύοντας σε αυτό το project με έκανε να νιώσω καλά.

«Το ρολόι πρέπει να ρυθμίζεται νωρίτερα και νωρίτερα κάθε μέρα. Δεν είμαι ο Mark Wahlberg, αλλά κάθε φορά που σηκώνομαι, είναι βράδυ.

«Μου αρέσει να έχω παιδιά και μου αρέσει η ευθύνη που συνεπάγεται αυτό, αλλά σε εξοντώνει μερικές φορές».

Το δευτερεύον έργο προέκυψε όταν ο Kelly άρχισε να ανταλλάζει μουσικές επιρροές και να εναρμονίζεται με τον Patty στα παρασκήνια όταν οι The Wind και The Wave περιόδευαν με τους Stereophonics.

Είπε: "Τραγουδάω τελείως διαφορετικά σε αυτόν τον δίσκο, καθώς ο Patty είναι κάπως του υψηλού φάσματος, οπότε είμαι της χαμηλής εμβέλειας. Αυτή ήταν μια διαφορετική προσέγγιση φωνητικά και ήταν διασκεδαστική. Στους Stereophonics, τα κάνω όλα εγώ."

Πληροφορίες από το music-news.com