ΝΕΑ

Mission: Impossible 7 - «Ο Tom Cruise τα κατάφερε ξανά»

Το «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One» έκανε την επίσημη πρεμιέρα την Δευτέρα στη Ρώμη, με τους κριτικούς να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Οι πρώτες αντιδράσεις στην τελευταία ταινία του Ethan Hunt δείχνουν ότι "ο Tom Cruise τα κατάφερε ξανά".

Οι θαυμαστές της σειράς ταινίας που ήταν τυχεροί, ώστε να δούν πρώτοι την τελευταία ταινία του Mission Impossible, έτρεξαν να σχολιάσουν την ταινία στα social media, αποθεώνοντας τον Cruise.

Σύμφωνα με το Variety, η προβολή της ταινίας καθυστέρησε 90 λεπτά καθώς ο ηθοποιός είχε μια απρόσμενη συνάντηση με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Giorgia Meloni. Μόλις έφτασε ο Tom Cruise με τον σκηνοθέτη, το κοινό τους χειροκρότησε θερμά, με τα σχόλια στο twitter να λένε πως ο Tom Cruise ήταν συγκλονιστικός.

Ο συγγραφέας του Gizmodo Ζερμαίν Λουσιέ χαρακτήρισε τη νέα ταινία «φανταστική» και είπε ότι έχει μια «δυναμική, επίκαιρη ιστορία».

Φυσικά, στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν τόσο οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στο πλευρό του ηθοποιού, όσο και ο μακροχρόνιος συνεργάτης Christopher McQuarrie.