ΝΕΑ

Sarah Jessica Parker: Παραλίγο να μην είναι η Carrie Bradshaw στο “Sex and The City”

Θα μπορούσατε να φανταστείτε κάποια άλλη ηθοποιό στον πασίγνωστο ρόλο της Carrie Bradshaw στο Sex and The City; Εμείς δεν θα μπορούμε να φανταστούμε οποιαδήποτε άλλη εκτός από την Sarah Jessica Parker.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε στο κοινό ότι παραλίγο να μην υποδυθεί τον ρόλο στην σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998, καθώς οι δύο συμπρωταγωνίστριές της Kristin Davis και Cynthia Nixon πέρασαν επίσης από ακρόαση για τον ίδιο ρόλο.

Η Davis μιλώντας στο podcast “And Just Like That… Writer’s Room”, είπε πως οι παραγωγοί την έβαλαν να διαβάσει μερικές ατάκες της Carrie, γιατί όπως είπαν δεν ήταν σίγουρη ότι η ηθοποιός θα πάρει τελικά τον ρόλο. Η ηθοποιός που έπαιξε τελικά την Charlotte, είπε πως δεν καταλάβαινε τον ρόλο της Bradshaw, γι' αυτό και δεν δέχτηκε τον ρόλο.

“Είπα, αυτό είναι αξιολάτρευτο, αλλά δεν μπορώ να παίξω αυτόν τον ρόλο. Δηλαδή, τι σκέφτεστε! Γεια σου!!” δήλωσε η Davis κατά τη διάρκεια του podcast.

Με τη σειρά της η Nixon αποκάλυψε πως την πρότειναν τον ρόλο της Carrie πριν της Miranda. “Με έφεραν για οντισιόν για την Carrie, και έκανα οντισιόν, και μου είπαν: Ναι, όχι και τόσο πολύ“, είπε η Nixon κατά τη διάρκεια του podcast. Συνέχισε, εξηγώντας πώς πήρε τελικά τον ρόλο της Hobbes επιδή την εξίταρε πολύ περισσότερο, ενώ όπως και η συνάδελφος της, δεν μπορούσε να τον καταλάβει.

“Και συνήθως δεν είμαι τόσο προνοητική, αλλά… εκείνη τη στιγμή δεν φαινόταν ότι υπήρχαν τέσσερις γυναίκες”, δήλωσε η Nixon. “Φαινόταν σαν να ήταν επτά… Είναι μια σειρά που γυρίζεται στη Νέα Υόρκη και αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Πρέπει να υπάρχει μια από αυτές τις γυναίκες που μπορώ να παίξω. Δεν θα μπορούσαν να με δουν για κάποια άλλη;”

Τελικά, τον ρόλο πήρε η Parker και όλες μαζί συμπρωταγωνιστούν ξανά στο spin-off της σειράς, "And Just Like That".