ΝΕΑ

Η Dolly Parton συνεργάζεται με τον Rob Halford των Judas Priest και τη Nikki Sixx των Mötley Crüe για το νέο της τραγούδι

Η Dolly Parton διανύει ίσως και την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της. Αυτή τη φορά κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με τον Rob Halford των Judas Priest και τον Nikki Sixx του Mötley Crüe.

Το κομμάτι είναι μέρος του επερχόμενου ροκ άλμπουμ του θρύλου της κάντρι «Rockstar», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει εννέα πρωτότυπα τραγούδια και 21 διασκευές κλασικών ροκ, όπως το «Magic Man», το «Purple Rain» του Prince, το «(I Can’t Get No) Satisfaction» των Rolling Stones και πολλά άλλα. Το tracklist είναι το όνειρο ενός λάτρη της ροκ καθώς στην πλειονότητα των τραγουδιών συμμετέχουν πολλοί από τους σπουδαίους, όπως οι Sting, Stevie Nicks, Debbie Harry, Steve Perry, Joan Jett & The Blackhearts και άλλοι.

Η Parton μιλώντας για τα τραγούδια είπε: «Το «Bygones» είναι ένα πρωτότυπο τραγούδι μου με τον Rob Halford από τους Judas Priest με τους Nikki Sixx και John 5. Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου σε ολόκληρο το άλμπουμ».

Το «Rockstar» κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου μέσω της Butterfly/Big Machine.