ΝΕΑ

Dua Lipa: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας, Argylle, όπου η pop star κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

Η Dua Lipa δίνει στους θαυμαστές αυτό που τόσο καιρό ζητάνε, πότε θα δούμε το κινηματογραφικό της ντεπούτο, ‘Argylle’ ενός κατασκοπευτικό θρίλερ από την Apple Original Films.

Από το 2021 που ανακοινώθηκε η ταινία, οι φαν της τραγουδίστριας περίμεναν πως και πως την ημερομηνία της πρεμιέρα και πλέον μπορούν να τη σημειώσουν στο ημερολόγιο τους. Θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το "Argylle" στις 2 Φεβρουαρίου 2024.

Το μαφιόζικο δράμα Wise Guys με τους Robert De Niro, Debra Messing και Henry Cavill, μια παραγωγή της Warner Bros., αλλά και την ταινία τρόμου του Lionsgate Imaginary με την Betty Buckley.

“Όταν διάβασα αυτό το πρόχειρο χειρόγραφο, ένιωσα ότι ήταν το πιο απίστευτο και πρωτότυπο κατασκοπευτικό franchise από τα βιβλία του Ian Fleming της δεκαετίας του ’50” είπε ο σκηνοθέτης Matthew Vaughan. Και πρόσθεσε: “Αυτό θα επανεφεύρει το είδος των κατασκόπων», αν και πολύ λίγα είναι γνωστά για τον πραγματικό συγγραφέα.”

Το υπόλοιπο καστ της ταινίας είναι εξίσου λαμπερό καθώς μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, John Cena, Sam Rockwell, Catherine O’Hara, Ariana DeBose και Rob Delaney.