ΝΕΑ

Η Janelle Monáe μοιράζεται τις συμβουλές που έμαθε από τον Prince!

Η Janelle Monáe συζήτησε τις συμβουλές που πήρε από τον Prince και πώς αυτές βοήθησαν στις δημιουργικές της αποφάσεις.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ «The Age Of Pleasure» στις 9 Ιουνίου και μίλησε στον Zane Lowe από την Apple Music για τη δημιουργία της.

Συζητώντας για τον Prince, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την τραγουδίστρια, η Monáe αποκάλυψε μερικά λόγια σοφίας από το The Purple One για το πώς να ξεπεράσεις το άγχος στη μουσική και τη ζωή.

«Κόψε το στη μέση. Αυτό θα έλεγε ο Prince στην μπάντα του», αποκάλυψαν. «Θα ήταν σαν, μερικές φορές, όταν οι άνθρωποι έχουν νευρικότητα ή κάτι άλλο, παίζουν πολύ γρήγορα ή μιλούν γρήγορα. Λέει, «Κόψε τα πάντα στη μέση».

«Και ακολουθώ αυτή την προσέγγιση στη ζωή», πρόσθεσε η Monáe. «Μερικές φορές πρέπει να πεις όχι. Μερικές φορές θα χάσετε ευκαιρίες που πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο. Επειδή υπάρχουν πάντα φόβοι σαν, λοιπόν, τι γίνεται αν δεν με καλούν πια; Αυτόν τον φόβο, πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω και εγώ. Ήμουν σαν, ξέρεις τι; Πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι το να είμαι παρών είναι το βόρειο αστέρι μου.

«Αν είμαι χαμένη ανάμεσα σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς κόσμους και σκέφτομαι πάντα τι θα ακολουθήσει; Τι έπεται? Τι έπεται? Ήμουν εδώ; Έζησα; Έζησα πραγματικά ή ξόδεψα τόσο πολύ χρόνο σχεδιάζοντας, ανησυχώντας και δοκιμάζοντας τι θα μπορούσε να συμβεί και τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια;»

Για τα προηγούμενα προβλήματά της, είπε: «Ο φόβος μου ήταν πάντα να μπλέξω δημόσια ή να κάνω κάτι που τροφοδοτεί την τελειομανία. Έπρεπε να αντιμετωπίσω την απόρριψη, τα θέματα εγκατάλειψης, όλα αυτά. Έπρεπε κυριολεκτικά να επιστρέψω στη ρίζα του από πού πηγάζει αυτό. Αλλά δεν ήξερα καν ότι το αντιμετώπιζα γιατί ήμουν τόσο μέσα σε αυτό».

Αναφορικά με το «The Age Of Pleasure», το NME έγραψε: «Αν το «Dirty Computer» ήταν ένα ταξίδι στο σπίτι για τη Monáe, τότε το «The Age Of Pleasure» είναι ένας νικηφόρος γύρος που γιορτάζει τα λάφυρα που έρχονται μόνο όταν αγκαλιάζεις τον εαυτό σου».

Πληροφορίες από το NME