ΝΕΑ

Παρακολουθήστε τον Kelly Jones των Stereophonics μαζί με τους Coldplay στη σκηνή στη συναυλία στο Cardiff

Οι θαυμαστές στο σόου των Coldplay στο Cardiff έμειναν έκπληκτοι όταν o τραγουδιστής των Stereophonics Kelly Jones μπήκε στο συγκρότημα στη σκηνή.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Principality Stadium του Cardiff το βράδυ τις 6 Ιουνίου και σηματοδότησε την πρώτη από τις δύο sold-out παραστάσεις τους στην πόλη.

Το σετ των 23 τραγουδιών είδε τον Chris Martin και την μπάντα του να παίζουν όλες τις πιο γνωστές επιτυχίες τους, συμπεριλαμβανομένων των "Yellow", "Viva La Vida", "Clocks" και "The Scientist", καθώς και ερμηνείες του νεότερου υλικού τους από το τελευταίο άλμπουμ «Music of the Spheres», που κυκλοφόρησε το 2021.

Το κύριο αποκορύφωμα της βραδιάς, ωστόσο, ήρθε στο δεύτερο μισό του σετ, όταν οι Βρετανοί rockers ενώθηκαν στη σκηνή από τον frontman των Stereophonics, Kelly Jones, σε χειροκροτήματα του Ουαλού κοινού.

Η εμφάνιση-έκπληξη ως guest ήρθε αφού το συγκρότημα παρουσίασε μια διασκευή του «Green Eyes», ένα τραγούδι που βγήκε από το άλμπουμ του 2002 «A Rush Of Blood To The Head». Εδώ, ο frontman εντάχθηκε στη σκηνή των τεσσάρων κομματιών για μια διασκευή του επιτυχημένου κομματιού των Stereophonics «Dakota».

Η έκπληξη δεν ήταν το μόνο νεύμα προς την Ουαλία κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς. Σε άλλο σημείο, ο frontman δοκίμασε επίσης τις ικανότητες του στα Ουαλικά μπροστά σε ένα πλήθος 74.000 ατόμων, λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε που μας καλωσορίσατε στην όμορφη χώρα σας, όλοι γνωρίζουν ότι η Ουαλία είναι το καλύτερο μέρος για τραγούδι στον κόσμο».

Προς το τέλος της σχεδόν τριών ωρών παράστασης, συμμετείχαν επίσης στη σκηνή η τοπική χορωδία Bridgend, η οποία πήρε το επίκεντρο και ενώθηκε μαζί τους για το κομμάτι «Everglow». Ερμήνευσαν επίσης τον ανεπίσημο ύμνο της Ουαλίας «Hen Wlad Fy Nhadau».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Coldplay συνοδεύονται επί σκηνής από τοπικούς καλεσμένους σταρ κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την περασμένη εβδομάδα, εξέπληξαν τους θαυμαστές τους κατά τη διάρκεια της δεύτερης τριήμερης συναυλίας τους στο Etihad Stadium, παρουσιάζοντας τον σταρ της ραπ του Manchester, Aitch. Tο συγκρότημα τον συνόδευσε σε μια διασκευή δύο από τα τραγούδια του: το «1989» και το «Buss Down», βγαλμένα από το «Close To Home» του 2022 και το EP «AitcH2O» του 2019.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, οι Coldplay απέτισαν αμέσως ένα δεύτερο ειδικό φόρο τιμής στην πόλη και παρουσίασαν μια διασκευή του εμβληματικού κομματιού της δεκαετίας του '90 «Sit Down» από έναν άλλο act του Μάντσεστερ Τζέιμς.

Νωρίτερα φέτος, το νέο συγκρότημα του Jones “Far From Saints” ανακοίνωσε το ντεμπούτο του live – το οποίο έλαβε χώρα στο EartH Theatre στο Hackney του Λονδίνου τη Δευτέρα (5 Ιουνίου). Το έργο βλέπει τον frontman των Stereophonics να συνεργάζεται με την Patty Lynn και τον Dwight Baker του συγκροτήματος “The Wind And The Wave” του Austin για το συλλογικό έργο. Το πρώτο τους σινγκλ, «Let’s Turn This Back Around», κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί επίσης στο φεστιβάλ Glastonbury αυτό το μήνα.