ΝΕΑ

Kim Cattrall: Επιστρέφει ως Samantha Jones στο «And just Like That»

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φανατικοί θαυμαστές του “Sex And The City”, έφτασε. Η αγαπημένη τους Samantha θα επιστρέψει για το φινάλε της 2ης σεζόν του «And Just Like That”.

Η Kim Cattrall, επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο της Samantha Jones, χωρίς, όμως, να μιλήσει ή να έρθει σε επαφή με το υπόλοιπο cast της σειράς. Στην 1η σεζόν, η Cattrall αρνήθηκε να υποδυθεί την Samantha, μετά από ένταση μεταξύ της ίδιας και της Sarah Jessica Parker, παρόλο που όλο το cast επέστρεψε κανονικά. Στο 1ο κύκλο μαθαίνουμε πως η Samantha μετακόμισε στο Λονδίνο, γι’ αυτό και δεν είναι μαζί με την Carrie Bradshaw, όσο δύσκολες στιγμές και να περνάει.

Στη μοναδική σκηνή της Cattrall, η Samantha φαίνεται να έχει μια τηλεφωνική συνομιλία με την Carrie, που αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Όταν ανακοινώθηκε το spin-off, η Parker μίλησε για την απουσία της Cattrall λέγοντας πως: «Δεν της ζητήσαμε να συμμετάσχει σε αυτό, επειδή κατέστησε σαφές ότι δεν ήταν κάτι που ήθελε να ακολουθήσει, και δεν αισθανόμασταν πλέον άνετα με εμάς, και έτσι δεν μας πέρασε από το μυαλό».