ΝΕΑ

Ο Louis Tomlinson έπαιξε ζωντανά διασκευή του "505" των Arctic Monkeys

Από τον Ιάσονα Παπαδάκη

Ο Louis Tomlinson άνοιξε την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική στο Κονέκτικατ στις 26 Μαΐου

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά για τον επόμενο μήνα για να υποστηρίξει το δεύτερο σόλο άλμπουμ του «Faith In The Future».

Στην πρώτη συναυλία έπαιξε τραγούδια από όλη τη σόλο καριέρα του καθώς και τη διασκευή του κομματιού «Favourite Worst Nightmare». Μετά το ταξίδι του στη Βόρεια Αμερική, ο Tomlinson θα ξεκινήσει μια περιοδεία σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο Αύγουστο. Αυτή η σειρά απο εμφανίσεις περιλαμβάνει μια συναυλία στο The O2 στο Λονδίνο στις 17 Νοεμβρίου 2023.

Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων για το «Faith In The Future», το NME έγραψε: «Αν το «Walls» βρήκε τον Tomlinson να ανακαλύπτει ακόμα ποιο θα έπρεπε να είναι αυτό το μέρος του καλλιτεχνικού του ταξιδιού, το «Faith In The Future» αισθάνεται πολύ πιο σίγουρο.

«Δεν ανακαλύπτει εκ νέου τον τροχό της σύγχρονης μουσικής κιθάρας, αλλά είναι ένα σταθερό βήμα προς τα εμπρός καθώς ο μουσικός συνεχίζει αυτό που αναγνώρισε ότι θα είναι «μια διαρκώς εξελισσόμενη διαδικασία». Το άλμπουμ δύο δείχνει, ωστόσο, ότι βαδίζει πολύ προς το σωστό δρόμο».

Εν τω μεταξύ, ο Τόμλινσον μίλησε για τα συναισθήματα του για την επιτυχία του πρώην συνεργάτη του του στο 1D συγκρότημα Harry Styles. «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν με ενόχλησε στην αρχή», είπε.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής είπε ότι πλέον είναι χαρούμενος για τον Styles. «Κοιτάζω τον Harry σαν αδερφό, φίλε», εξήγησε. «Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που κάνει».

Πληροφορίες από το NME