ΝΕΑ

"The Best" από την εμβληματική Tina Turner!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Σαν σήμερα, η Tina Turner έφυγε από τη ζωή.

Το "The Best" της Tina Turner, κυκλοφόρησε το 1989 ως single από το άλμπουμ της "Foreign Affair". Το τραγούδι γράφτηκε από τους Mike Chapman και Holly Knight και παραγωγή του Dan Hartman.

Το "The Best" έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα single της Turner, φτάνοντας στο top 10 σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας. Ο ρυθμός και το πιασάρικο ρεφρέν του τραγουδιού το έκαναν μια δημοφιλή επιλογή για αθλητικές εκδηλώσεις και διαφημίσεις.

Οι στίχοι του τραγουδιού γιορτάζουν τη δύναμη της αγάπης και τη δύναμη μιας αφοσιωμένης σχέσης. Το ρεφρέν, "You're simply the best, better than all the rest", έχει γίνει μια εμβληματική φράση που συνδέεται άμεσα με την καριέρα της Turner.

Στο μουσικό βίντεο για το "The Best" βλέπουμε την Turner να ερμηνεύει το τραγούδι μπροστά σε ζωντανό κοινό, με πλάνα από τις εμφανίσεις της σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Andy Morahan.

Εκτός από την εμπορική του επιτυχία, το "The Best" έχει διασκευαστεί από αρκετούς μεγάλοτς καλλιτέχνες, όπως η Bonnie Tyler και η Tina Arena. Το τραγούδι παραμένει ένα αγαπημένο κλασικό στη δισκογραφία της Turner και αναφέρεται συχνά ως ένα από τα τραγούδια που θεωρούνται σήμα κατατεθέν της καριέρας της.