ΝΕΑ

Ακούμε τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια της τεράστιας Tina Turner!

26 Νοεμβρίου 1939 - 24 Μαΐου 2023

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Tina Turner είναι μια γυναίκα που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της κατάφερε όχι μόνο να κάνει αυτό που αγαπάει αλλά και να γίνει ένας θρύλος.

Η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν ήταν 11 ετών, την άφησε σπίτι με τον κακοποιητικό πατέρα της, ενώ όταν τελικά ερωτέυτηκε και παντρέυτηκε, ζούσε ακριβώς τα ίδια με τον σύζυγο της.

Η 12 φορές νικήτρια Grammy και θρύλος του Rock 'n' Roll, μαζί με τις αδελφές της δούλευε σε καταφύγιο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα, μέχρι που χωρίστηκαν και η τραγουδίστρια βρέθηκε στο σπίτι των αυστηρών, θρήσκων παππούδων της.

Μόλις τελείωσε ο πόλεμος, τα αδέλφια ενώθηκαν ξανά και μείναν μαζί. Μόλις ενηλικειώθηκε ηTurner, τραγούγαδε**την τοπική εκκλησία στο Flagg Grove,όπου ανακάλυψε και τον έρωτα της για τη μουσική. Τα πρώτα της ουσιαστικά βήματα, με τα οποία έγινε γνωστή στο κοινό ήταν με τον σύζυγο τηςIke Turner,**με τον οποίο βιώνε μια κακοποιητική σχέση.Όταν χώρισε, ξεκίνησε η σόλο καριέρα της και τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία.

Χθές, η Tina Turner έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια.

1. The Best

2. It Takes Two (feat Rod Stewart)

3. We Don’t Need Another Hero

4. Private Dancer

5. What’s Love Got To Do With It