ΝΕΑ

Γιατί ο Ringo Starr αρνείται να γράψει την αυτοβιογραφία του

Ο Ringo Starr, ένα από τα θρυλικά μέλη των The Beatles μίλησε πρώτη φορά για τον λόγο που αρνείται να γράψει την αυτοβιογραφία του. Όπως είπε ο μουσικός, η ιδεά του να κάτσει να θυμηθεί τι συνέβη με λεπτομέρειες στην αρχή της καριέρας του, το 1962, τον κουράζει.

«Αυτό είναι το μόνο που θέλουν να μάθουν», δήλωσε ο Ringo Starr σε πρόσφατη συνέντευξή του στο USA Today.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βαρέθηκα. Μου πρόσφεραν πολλά χρήματα τα τελευταία πολλά χρόνια και είπα: “Δεν κάνω βιβλίο γιατί θα χρειαστούν τρεις τόμοι μέχρι να φτάσω σε εκείνη τη χρονιά”. Απλώς δεν το βρήκα ποτέ ενδιαφέρον. Δεν θέλω να γράψω για τον Ringo τον ντράμερ, γιατί όλοι μας είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό», εξήγησε λέγοντας πως του έχουν κάνει πολλές φορές πρόταση.

Όπως είπε, θα ήθελε να θυμηθεί τις όμορφες εποχές στην αρχή των The Beatles, όταν άνοιξαν πρώτη φορά τη συναυλία της Αγγλίδας τραγουδίστριας Helen Shapiro. «Είχε μία μεγάλη μπάντα πίσω της. Ρώτησα έναν τύπο σε εκείνη την μπάντα πόσο χρονών ήταν και μου είπε 40. Και του είπα: “40 – φύγε από εδώ, και το κάνεις ακόμα;”. Λοιπόν, έτσι νιώθεις όταν είσαι νεότερος», ανέφερε χαρακτηριστικά, εντάσσοντας μας λίγο περισσότερο στην ζωή των νεαρών σταρ, πριν γίνουν το παγκόσμιο φαινόμενο που όλους γνωρίζουμε.