ΝΕΑ

Η Miley Cyrus θυμάται την εποχή που κυκλοφόρησε το Bangerz - "Κρίθηκα σκληρά"

Όσοι θυμόμαστε την περίοδο που η Miley Cyrus κυκλοφόρησε το άλμπουμ της "Bangerz" το μακρινό 2013, τότε ξέρουμε την κριτική που δέχτηκε και πόσο έντονες αντιδράσεις είχαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδικά αν σκεφτούμε ότι ήταν μόλις 20 ετών.

Το 2013 και συγκεκριμένα το "Bangerz" ήταν η ευκαιρία της Miley να αποβάλλει από πάνω της την ξανθιά περούκα και την Hannah Montana και να γίνει η Miley Cyrus. Μια απόφαση που δεν πήγε όπως ήλπιζε.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα η Miley στη Βρετανική Vogue, μίλησε για πρώτη φορά για τα σχόλια που δέχτηκε, πως τα αντιμετώπισε και πόσο σκληρά την κατέκρινε ο κόσμος.

Στη συνέντευξη, η Cyrus υποστήριξε ότι δεν είναι ένα άτομο που αναζητά την προσοχή παρά μερικές από τις στιγμές της καριέρας της που ένιωσε ότι έπρεπε. Όπως το εντελώς γυμνό μουσικό βίντεο για το «Wrecking Ball» ή το twerking στον Robin Thicke στα MTV Video Music Awards 2013.

«Δημιουργούσα την προσοχή στον εαυτό μου γιατί ήθελα να αποβάλλω από πάνω μου έναν χαρακτήρα που είχα παίξει», εξήγησε, αναφερόμενη στο ξεκίνημά της ως Hannah Montana. «Οποιοσδήποτε, όταν είσαι 20 ή 21, έχεις περισσότερα να αποδείξεις. Δεν είμαι οι γονείς μου. Είμαι αυτή που είμαι», συνέχισε η σταρ λέγοντας πως σε αυτή την ηλικία όλοι έχουν απαιτήσεις.

Η Cyrus παραδέχτηκε, επίσης, ότι «κουβαλούσε κάποιες ενοχές και ντροπή» για αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία του Bangerz λόγω του δημόσιου σκανδάλου που είχαν δημιουργήσει οι άλλοι στο όνομα της.

«Τώρα που είμαι ενήλικη, συνειδητοποιώ πόσο σκληρά με έκριναν», λέει στο περιοδικό. «Κρίστηκα σκληρά ως παιδί από τους ενήλικες και τώρα, ως ενήλικας, συνειδητοποιώ ότι δεν θα έκρινα ποτέ αυστηρά ένα παιδί», κατέληξε.