ΝΕΑ

Beyoncé: Αποκαλύπτει το νέο εγχείρημά της

Η Beyoncé μία εβδομάδα αφού ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της Renaissance, μας αποκαλύπτει το νέο της εγχείρημα που μας υπόσχεται τις τέλειες μπούκλες.

Η τραγουδίστρια, όπως ανακοίνωσε σε δύο φωτογραφίες στο Instagram, θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με προϊόντα μαλλιών. Στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την στάρ να περιποιείται και να αναδεικνύει τις μπούκλες της, ενώ στη δεύτερη την βλέπουμε παιδάκι να τις κρύβει.

“Πόσοι από εσάς ξέρατε ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν να σκουπίζω τα μαλλιά από το πάτωμα στο κομμωτήριο της μαμάς μου; Οι Destiny’s Child είχαμε το ξεκίνημά μας τραγουδώντας για τις πελάτισσες ενώ αυτές κουρεύονταν. Έχω εκτεθεί σε τόσο πολλά διαφορετικά είδη γυναικείας επιχειρηματικότητας στο κομμωτήριο. Είδα από πρώτο χέρι πώς οι τρόποι με τους οποίους φροντίζουμε και τιμάμε τα μαλλιά μας μπορεί να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχή μας. Την παρακολούθησα να θεραπεύει και να προσφέρει υπηρεσίες σε τόσες γυναίκες. Έχοντας μάθει τόσο πολλά στο δικό μου ταξίδι μαλλιών, πάντα ονειρευόμουν να συνεχίσω την κληρονομιά της. Ανυπομονώ να βιώσετε και εσείς αυτό που δημιουργώ”, έγραψε η Queen B στη λεζάντα, ενώ δεν κρύβουμε πως μας έκανε να συγκινηθούμε.