ΝΕΑ

Ο Chris Shiflett των Foo Fighters μοιράζεται το νέο single «Dead And Gone»

Ο κιθαρίστας των Foo Fighters, Chris Shiflett, μοιράστηκε το τελευταίο του single «Dead and Gone» από το επερχόμενο σόλο άλμπουμ του. Το κομμάτι, που γράφτηκε το 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ηχογραφήθηκε με τον παραγωγό Jaren Johnston των Cadillac Three στο Nashville, περιλαμβάνει τον Charlie Worsham στο dobro και τον Tom Bukovac στην κιθάρα.

Ο Shiflett είπε ότι το τραγούδι είναι μια ωδή στους χαρακτήρες και τον χαρακτήρα της πατρίδας του στη Σάντα Μπάρμπαρα. «Η γενέτειρά μου ήταν ένα περίεργο μείγμα παραδείσου πολυτελείας και εργατικής τάξης και συνεχίζει να είναι ένας απύθμενος λάκκος λυρικής έμπνευσης», είπε. «Λυπάμαι που λέω ότι υπήρξαν περισσότεροι από λίγοι φίλοι που μας άφησαν πολύ νωρίς, οπότε υπάρχουν πολλές ιστορίες εκεί, κάπως μια χαμένη γενιά».

Ο Shiflett κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια, τα «Born & Raised» και «Long, Long Year», το 2022, τα οποία ήταν οι πρώτες του σόλο κυκλοφορίες μετά το άλμπουμ του 2019 «Hard Lessons».

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν πρόσφατα το 11ο άλμπουμ τους «But Here We Are» και μοιράστηκαν το πρώτο τους single «Rescue». Αυτό θα είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος μετά τον θάνατο του ντράμερ Taylor Hawkins. Το «But Here We Are» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Ο Shiflett θα παίξει πολλές συναυλίες με τους Foo Fighters φέτος, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων στα Sonic Temple, Boston Calling, Bonnaroo και Harley Davidson Homecoming. Θα επιστρέψουν στην Ευρώπη για να παίξουν Rock Am Ring και Rock Am Park στη Γερμανία στις 2 και 4 Ιουνίου αντίστοιχα.