ΝΕΑ

Kelly Clarkson: Η πρώτη νικήτρια του American Idol κλείνει τα 41!

Χρόνια Πολλά Kelly Clarkson!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Kelly Clarkson θα λέγαμε πως είναι από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες από τον κόσμο, με τα τραγούδια αλλα και τις διασκευές της να γίνονται συνεχώς viral.

Η Clarkson με ελληνικές ρίζες, μεγάλωσε στο Τέξας με τους γονείς και τα αδέλφια της. Όταν ήταν 6 ετών, οι γονείς της πήραν διάζυγιο και η οικογένεια "έσπασε". Ο αδελφός της ακολούθησε τον πατέρα τους, η αδελφή της πήγε να μείνει με την θεία και η Kelly έμεινε με την μητέρα της. Όλα ξεκίνησαν, όμως, όταν η δασκάλα της χορωδίας στο Δημοτικό άκουσε κάτι στην φωνή της Clarkson που δεν είχαν ακούσει οι υπόλοιποι. Τότε ξεκίνησε τα μαθήματα από την δασκάλα και στη συνέχεια από επαγγελματίες, ώστε να λάβει υποτροφία για τη μουσική σε κάποιο πανεπιστήμιο. Κάτι που κατάφερε, καθώς έλαβε δύο υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο του Τέξας και μια από Berklee College of Music. Τρείς υποτροφίες που απέρριψε.

Μόλις τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να δουλέψει, ένα παραπάνω από 2 δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες δισκογραφικές προτάσεις, τις οποίες απέρριψε. Το 2001, μετακόμισε στος Los Angeles με σκοπό να κυνηγήσει την μουσική καριέρα που τόσο πολύ επιθυμούσε. Κατάφερε να λάβει ένα μικρό ρόλο σε αρκετά project στο L.A. αλλα δεν την ικανοποιούσε και γύρισε στο Τέξας.

Μόλις γύρισε, οι φίλοι της, την έπεισαν να δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο "American Idol" και κατέληξε να είναι η μεγάλη νικήτρια. Από το 2002 και έπειτα, η Kelly Clarkson μας μαγεύει με την "τιτάνια" φωνή της.

Σήμερα, η Kelly Klarkson κλείνει τα 41 και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας, τα αγαπημένα μας τραγούδια και διασκευές της μουσικού που μας έκαναν να την λατρέψουμε.

1) Because of You

2) Stronger

3) Since U Been Gone

4) I Will Always Love You (Cover)

5) Me