ΝΕΑ

Ο θρύλος των Black Sabbath, Geezer Butler, ορίζει την ημερομηνία κυκλοφορίας για τα απομνημονεύματα, «Into The Void»

Ο Geezer Butler των Black Sabbath έχει ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τα επερχόμενα απομνημονεύματά του, Into The Void: From Birth To Black Sabbath.Τα απομνημονεύματα θα παρακολουθούν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του ιδρυτή μπασίστα των Black Sabbath. Το τελευταίο θέμα θα περιλαμβάνει μια αφήγηση των πολλαπλών αλλαγών στη σύνθεση και των εσωτερικών αγώνων των Black Sabbath, καθώς και τις «αρχές της μπάντας ως κουαρτέτο μπλουζ», σύμφωνα με τη σύνοψη του βιβλίου. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει φέτος στις 6 Ιουνίου 2023, κάτι που ο Μπάτλερ περιέγραψε στο Instagram ως «6/6/6» ως «2×3=6».

Στην πλήρη ανάρτηση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Μπάτλερ έγραψε: «Αφού πέρασα όλη μου τη ζωή δημιουργώντας αναμνήσεις, για να αφήσω στην άκρη το πόσο συγκρατημένος είμαι, έβαλα το στυλό στο χαρτί (ή τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο). «Η ανάμνηση της ζωής μου (μέχρι στιγμής) βγαίνει στις 23/6/23. Ναι, ξέρω ότι 2×3=6. Αν και ακούσιο, το να έχω ως ημερομηνία κυκλοφορίας μου ταιριάζει μια χαρά."

Η επίσημη σύνοψη του βιβλίου προσθέτει: «Το Into The Void βλέπει τον Geezer να αφηγείται την ιστορία των Sabbath για πρώτη φορά, από τις πρώτες μέρες ως κουαρτέτο μπλουζ, μέχρι τις πολλές αλλαγές σύνθεσης, τις ρεκόρ περιοδείες και τη διεθνή κόλαση. -ανατροφή με τους Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Bill Ward. «Με τις ειλικρινείς σκέψεις του Geezer για την παιδική του ηλικία στην εργατική τάξη στο Μπέρμιγχαμ που έχει χτυπηθεί από τη Luftwaffe, τη σχεδόν ζωή του ως λογιστής και τη γοητεία του με τον τρόμο, τη θρησκεία και τον αποκρυφισμό, το Into the Void θα περιλαμβάνει επίσης 30 φωτογραφίες από την προσωπική συλλογή του Geezer - μερικές ποτέ -προ-δημοσιεύτηκε.»